17. září 2013

DIY | Štítky na zavařeniny

Babička a maminka vždycky u nás zavařovali. Neznám nic lepšího a zdravějšího než domácí marmeládu z černého rybízu, jahod, meruněk nebo angreštu. Strašně jednoduché jsou taky povidla. Stačí vypeckovat, dát na plech, lehce osladit, ochutit skořicí a rumem a nechat pomalu péct v troubě než se všechna voda vypaří. Pak stačí naplnit sklenice a domácí povidla jsou na světě.



Říkáte si, že by se téma mých článků začala orientovat na vaření? Zatím ne, ale chci vám ukázat jeden pěkný způsob dekorování zavařenin ;-). První štítky s anglickým názvem si můžete si stáhnout zdarma pro meruňku, jahody, třešně a nebo prázdné.

Další je štítkovač odkaz zde, kde si předvyplníte co potřebujete a můžete si vybrat tři barevné varianty.


Zdroj: howaboutorange.blogspot.cz/

2 komentáře :

  1. Martinko, náááádhera .... chvilku jsem u toho sice maturovala, ale už mám štítky na všechny letošní i loňské kompoty !!!!! D.Ě.K.U.J.U...........Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši zprávu :)

TOP