15. března 2014

Trošku nestandardní dekorace...

Můj manžel je kouzelný člověk a nadevše ho miluji :-). Máme hodně společného, máme rádi staré věci a jsme oba dosti kreativní :-D. Oba máme vystudován technický obor, já rozumím textilní technologii a on zase působí z elektro oboru. To že si pro svou zábavu vymýšlí radiostanici je pro mě španělská vesnice, ale lásku ke starým rádiím máme společnou :-). V našem panelákovém bytě zrovna není prostor k vystavování podobných kousků ( to si spíš necháváme do našeho domečku ;-)), ale co mohu využít jsou jeho nádherné elektronky. Už dlouho jsem přemýšlela jak je zakomponovat do našeho bytu, napadlo nás i třeba vyrobit osvětlení, ale ony jsou sami o sobě tak krásné, takže jsem jednu z nich jen tak postavila k rádiu ;-). Co vy ženy, jaké zájmy má váš muž? :-) Přeji pěkný víkend.




Foto© BARABASCA MADE

4 komentáře :

  1. Martinko, můj muž rád vyrábí věci ze dřeva, ale je moc šikovný i na spoustu jiných věcí .... prostě mu jde na co sáhne .... a já toho tuze ráda "zneužívám", chi, chi ....Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé Marki, práce se dřevem je nádherná. Už jsem viděla jak je šikovný ;-). Mám to stejné štěstí..+:-)

      Vymazat
  2. Zájmy mého muže jsou pro mě čistě nepraktické, pakliže bych neměla zájem o neustále propocené dresy :-) To on takhle maraton nebo aspoň půlmaraton a když ne tohle, tak aspoň nějaké jiné závody :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D jj to chápu...já jsem moc ráda že mám muže s řadou zájmů že máme oba svůj únik :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši zprávu :)

TOP