29. ledna 2015

..ledabylá stylizace..

Ono vymyslet jak zajímavě nafotit jednoduchý výrobek není žádná sranda. Někdy je styling důležitější než samotný originál a dokáže udělat na fotce divy. Stále se to učím a někdy je dobré jen tak následovat přirozenost i náhodu :). Například jak večer před spaním uklidíte věci z postele, nahodíte ledabyle na jedno místo a ráno se zas kochám jak to vypadá zajímavě a udělám fotku. Proč by tam nemohlo být zrovna krejčovské pravítko :D,  prezentace musí přeci upoutat. Někdy se mi daří kompozici načančat tak, že z toho mám umělý pocit, ale ono je to něco jiného fotit interiér či produkty místo přírodních krás a přirozených přírodních detailů. 





Toliko na úvod a teď tedy k popisu nové deky, přehozu, přikrývky. Látka má nádhernou tlumenou zeleno-petrolejovou barvu s krásným jednoduchým vzorem. Látka mě uchvátila u Šárky a vykoupila jsem jí pár metrů do zásoby :). Doplnila jsem ji šedým flaušem, jak jinak ;). Už se těším jak ji zamotám do ruličky, přepásám páskem a vyrazíme v létě na piknik.




Foto©BARABASCA MADE

13 komentářů :

  1. Styling pěkný, deka pěkná a .... a vykoupila jsem jí pár metrů do zásoby..... Taky jsem to udělala jen na jiném eshopu. :-) Byla jsem velmi mile překvapenou kvalitou při tak příjemné ceně. A když vidím ty fotky, tak bych se do ní také měla pustit. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D, kdo nekoupil prohloupil.. jo to jsem si přesně říkala. Mám doma ještě starorůžovou ;). Už jsem ji viděla na pár blozích, zase se něco povedlo. ;)

      Vymazat
    2. taky jsem koupila i kousek starorůžové a i modrou, ale to už ani ne tak pro nás, ale že se může hodit :-)
      Zase jsem se zakoukala do té deky. :-) V jednoduchosti je krása. :-)

      Vymazat
    3. :) je prostě barevně i stylem povedená :). Takže o víkendu bude nějaké tvoření? ;)

      Vymazat
  2. Jo, styling, to je kapitola sama pro sebe :-) Deku máš moc pěknou, jen se do ní zachumlat :-))

    OdpovědětVymazat
  3. S tím focením naprosto souhlasím. Když fotíme s designérkou, někdy se jedno zákoutí i několikrát předělává, protože právě ta náhodná ledabylost tomu dodává ten správný punc. Focení přírodní krásy je už vlastně nadekorováno a je to strašně jednoduchý, jen to vidět :-) A deka je parádní! Někdy mě mrzí, že neumím šít, resp. nemám šicí stroj a chuť k tomu zase znovu sednout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsala si to hezky Báro, přesně a výstižně :) Děkuju
      Ale zase umíš spoustu dalších krásných věcí a není nic ztraceno, třeba k tomu jednou zasedneš ;).

      Vymazat
    2. Třeba, ale spíš si takovou krásnou deku koupím! Nezvažuješ tvořit na prodej?

      Vymazat
    3. Zvažuju a nevylučuji :). Vše záleží na čase, nerada bych něco rozjela a pak nestíhala :).

      Vymazat
  4. Myslíš, že bys mohla zverejnit jeji nazev. V eshopu u Sarky uz neni...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla hned pryč ;). Těžko říct jestli ještě někde bude, já ji kupovala tak před rokem. Název pod kterým ji Šárka prodávala je GEOMETRY šedozelená+krémová (KR 83). Hodně štěstí :)

      Vymazat

Děkuji za vaši zprávu :)

TOP