5. dubna 2015

Jarně a velikonočně

Blog je jarně vyladěný a u nás doma velikonoční dekorace jen v detailech. Na chodbě větvička japonské třešně, pudrové a jasně růžové odstíny, ilustrace od mi-ui jako dárek, to všechno rozbíjí černobílou kompozici fotek mých nejmilejších. V kuchyni mám větvičky v bílé geometrické váze a jako symbol Velikonoc skleněné otvírací vajíčko s peříčky. Krásné Velikonoce!







Foto©BARABASCA MADE



19 komentářů :

  1. Krásné dekorace! Vajíčko je bájo, ťuťu ňuňu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný, jemný! A ta ilustrace od mi-ui je nádherná. Musím si od ní taky něco pořídit ...:)Krásné Velikonoce, Marti!

    OdpovědětVymazat
  3. Martinko, krásné Velikonoce !!!! Jak vidím, už máš krásně nadekorováno ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné detaily, líbí moc! To vajíčko nemá chybu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Baru, už ho mám tak dva roky, koupila jsem si ho původně na Vánoce, ale hodí se spíš na ty Velikonoce :). Letos jsem hold nic víc nestihla :)

      Vymazat
  5. Krasne,menej je viac....a este na bezpecnom mieste :) tato ilustracia sa mi pacila najviac a bola aj myslim rezervovana :)
    Nastenka sa mi velmi paci,je podobna Vasim drotenym kosom,dobra technika,je to Vasa vyroba ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji....a to jsem ho skoro dneska shodila :D. Tento malý obrázek jsem dostala jako dárek ;) kupovala jsem 2 obrázky pro svou dcerku. Nástěnka je můj návrh, ale manžel vyrobil :). Není to nic složitého. Nejprve udělal rámeček a pak tam připevnil pletivo a ouško.

      Vymazat
    2. ...a tie kose z podobneho drotu ?,,,,,:)

      Vymazat
    3. Alenko jestli myslíte tento ( http://barabasca-made.blogspot.cz/2014/10/barabasca-made-domecek-na-svicku.html), pak je to ze stejného materiálu. Pletivo se dá sehnat v marketech, mají různé rozměry čtverečků menší i větší (já mám 15mm).

      Vymazat
    4. Ano :) ma moj obdiv, v tom kovovom stoliku z IKea, na sisalovom koberci...je to tak ciste a ja frcim na tom kovovom nabytku z Ikea :) .Tie spoje ste robili asi drotarskymi kliestami ...ani sa mi nechcelo verit,ze ste to zvladli doma .:) Pozrela som obrazky, rezerv. je modrava verzia,tato pink s vlcikom je este krajsia.../ja mam pink kov.skrinku z Ikea :)/Pekny vecer !

      Vymazat
    5. No s těmi košíky je to piplačka - ohnout hrany tak aby to hezky lícovalo a pak ty spoje. Ale výsledek je super :). Já mám zatím 3 jeden na časopisy, v kuchyni na pracovním stole a pak v pracovně jako řadič. Krásně to doplňuje industriální styl :).

      Kovové věci z IKEA taky můžu, chtěla bych si ještě koupit vozík RÅSKOG do kuchyně ;)

      Vymazat
  6. Jé, to je krása! Moc povedená dekorace...a nástěnka je super :))

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné Marti :) Úplně snové! Nástěnka je parádní, super prvek ♥

    OdpovědětVymazat
  8. http://osblove.blogspot.sk/ :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mi-ui zbožňuju, sleduju její tvorbu už x let a vždycky mě cokolic od ní nadchne. Je to něco mezi snem a pohádkou. A tenhle růžový akcent je něco moc krásného, s tou větvičkou dohromady mě to opravdu pohladilo oko :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši zprávu :)

TOP