5. listopadu 2014

Plstěný box

...z krásné melírované vlněné plstě modré barvy. Původně jsem chtěla přišít kožené úchytky, ale chtělo to slabší pásek. Takže co tam tak dát, co třeba kovové okénko na štítek, který zbyl z IKEA krabice? Konečně se razítka jen tak nepovalují všude po stole :).




Foto©BARABASCA MADE

14 komentářů :

  1. veľmi vydarené....ako sa to šije? nezachytáva sa ten materiál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Jani docela dobře, ale je to 4mm silná plsť takže, při sešívání 8mm vrstvy jednoduchým švem mě to občas vynechalo, takže jsem to vzala 3stehem a šlo to. Je krásně hladký, takže to hezky klouže, vlákna nepouští :)

      Vymazat
  2. ...no krásné to je! Přiznané švy na těhle hutných materiálech mají kouzlo. Zrovna jsem dumala nad valchovaným lodenem a švy na líci na něčem na sebe na zimu...to by se mi líbilo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji ;). Je to hlavně jednodušší, protože díky robustnosti to nejde jen tak otočit a zažehlit :). Ten loden je zajímavý materiál, taky jsem o něm přemýšlela. Též bych potřebovala nový kabát. Sice jsem schopna si svůj navrhnout a ušít, ale se mnou je to poslední dobou s šitím na dlouho, takže tuším že by byl asi až příští zimu :-D

      Vymazat
  3. právě jsem na pinterestu koukala na jeden takový DIY, ale tento je bomba ! ta modrá je tak neokoukaná. moc povedené !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) Taky se mi moc líbila, je to trošku náhrada za šedou, kterou bohužel nemají :(

      Vymazat
  4. To se mi moc líbí! A štítek je bezva nápad :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je parádní! Kde jste prosím sehnala takovou krásnou plsť? Lucie D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím vás, můžete objednat zde: http://eshop.tovarna-plsti.cz/

      Ale nemají ji vystavenou v nabídce, jedná se o vlněnou plsť obchodní název OCM. Já jsem si emailem požádala o barevnici a dle toho jsem si pak objednala.

      Pěkný den Martina

      Vymazat
  6. Martinko, vypadá to krásně !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši zprávu :)

TOP