1. dubna 2019

Tvořím...


...

Jednou jsem psala o tom jak jsem udělala vítr ve skříni, měla jsem hrubou představu o stylu, kterého bych chtěla docílit....

Neutrální základ jsem vytvořila celkem rychle....jedny džíny, plátěné chinos kalhoty, džínové šaty a  trika bílé/černé a nějaké leginy a punčocháče.

Ze tří odstínů, které jsem si vybrala, mám smaragdové a petrolejové nejraději. Jdou mi prostě k pleti. Pak jsem objevila dva nádherné pruhované úplety modré a červené z bambusové viskózy a ušila z nich trika a jedny šaty. Naprosto nejpohodlnější materiál a prostě proužek! Ještě mám v šuplíku červenou metráž z toho bude asi klasická halenka do práce...

Na zimu jsem si nechala uplést nádherný šál z merino vlny od Jarky, která plete pod značkou Radost z pletení. Moc doporučuji, krásná práce i domluva :).





Co mě hodně ubralo místo ve skříni byly oděvy jako druhá vrstva...mikiny, svetry, saka. Opravdu jsem všechno nosila? Zůstal mi jeden bavlněný propínací svetr, dlouhý svetr a teplý kardigan. Na podzim jsem si navrhla novou mikinu. Chtěla jsem jasně šedou, ale odstín je více tlumený. Bočný šev jsem přesunula dopředu. Zadní díl je delší a zaoblený. V předu je kapsa na zip, návod jak ji ušít najdete tu. Díky odstínu byla mikina celkem nudná, tak jsem ji nakonec postříkala barvou :).






Na papíře pak mám pár nových návrhů na léto....šaty, sukně, košili. Zatím jsem stihla lněnou tuniku...měli být šaty, ale materiálu bylo prostě málo :).

Přeji krásné jarní dny :)




6 komentářů :

  1. To je hezký nápad, s tím posunutým švem!

    OdpovědětVymazat
  2. wow, paráda. přesně moje barvičky. a ta mikina, ta je nejlepší <3

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne a podobne robím aj ja vo veku riadne už po 55:-)pa! Alena
    Mrkni:
    https://ko-to-go.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Jj jde to pomalu, hader je v sekacich dost a dost. Jsem ráda že si zpět a že se vám daři. :) Pa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši zprávu :)

TOP