31. října 2015

Látkový box

Látkový box ze dvou vrstev s lemovkou nemusím moc představovat. Použila jsem bavlněné plátno s chevron vzorem a podšívku tón v tónu :) Pro ty co ještě nešili a chtěli by jej zkusit vytvořit mám postup se střihem volně ke stáhnutí zde. Zjistíte totiž, že to vlastně není vůbec složité a zvládne ho šikovný začátečník :). Box jsem zpevnila prošitím na všech stranách...takže krásně drží tvar. V přední části jsem pak připevnila kožené poutko pomocí nýtů. A my jdeme na výlet, je u nás azurově :). Pěkný víkend 






13 komentářů :

  1. Pintlich a pekné :-)
    Martinka máš prírodný koberec, je to sisal, alebo kokosák ?
    Pýtam sa kvôli údržbe a preto, že by som si ho predstavovala v kuchyni pod stolom a kreslami, a asi by som volila niečo, čo by sa dodatočne mohlo utrieť aj namokro :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Ali zklamu tě ale je to umělé vlákno. Mě se právě tehdy líbil, že vypadá naprosto skvěle.... takový režný vzhled. Každopádně je to světlý koberec, takže už tam pár fleků, dokonce i stopu po žehličce máme. Ale jako kusový koberec by mohl být super, na údržbu je skvělý...když se něco rozlije a není to zrovna černý čaj nebo kafe

      Vymazat
    2. A nemá chybu !
      U Syroovky som videla ten prírodný v lete...možno sa pri deťoch dobre udržuje...a možno to bol aj z tej novej kolekcie S.....v IKEA :-)
      papa

      Vymazat
    3. ... tento máme už cca 7 let a z IKEA není :)

      Vymazat
  2. Krásné, šikovné a praktické. P.S Ten koberec je vážně dobrý! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Marti, díky za super inspiraci. krásné dny Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný box a s tím koženým poutkem originální!

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry den,
    Stroj nevlastnim a obe ruce mam leve, kdyz bych si chtela neco takovehoto nechat usit, netusite na kolik by me i s latkou vyslo?
    Dekuji za odpoved

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši zprávu :)

TOP